keskiviikko 24. elokuuta 2011

Syksy saapuupi...

Kesä taitaa olla nyt aika finaalissa. Toivotaan että saataisiin vielä syksyn aikana edes muutamia kauniita päiviä jolloin voisi nauttia pitkistä maastolenkeistä ja kuivista kengistä... Lähipäivinä tullut vettä enemmin ja vähemmin, eli ottanut myös pattiin enempi ja vähempi. Mutta kaipa se kuuluu asiaan ja tähän hevostelun arkeen. Joka vuosi vaan tuntuu tuo uintikausi loppuvan liian lyhyeen. Tosin ehkäpä siitäkin touhusta menisi kyllä hohto jos kuukausi tolkulla puljattaisiin..?

Tempastiin Jennan kanssa ja ilmottauduttiin centered riding kurssille lokakuulle. Kurssi on hubsilla ja tarkoittuksena osallistua sunnuntaina 16päivä. Kyllä saa kansa viihdettä kun katsoo miun ja Timon letkeää liikehdintää maneesin pitkillä sivuilla:D Tarkoituksena nyt olisi lähinnä lähteä hakemaan vinkkejä perusratsastukeen, eteenpäin pyrkimyksen lisäämiseen ja tasaiseen tempoon+tietysti jotain kommenttia omasta istunnasta olisi mukava saada. Sinin on ehdottomasti tultava kameran kanssa paikan päälle niin saadaan hyvää ja halpaa viihdettä sitten kotia katsottavaksi. Voi aavistuken verran nimittäin pokka repeillä:D

Pari viikkoa on vierähtänyt ihan maastoilemalla ja vähän ollaan lenkillä käyty. Aika tuskaiselta tuntuu tuo juokseminen kun perässä roikkuu puntti joka hyytyy jokaiseen ylämäkeen. Veikko juokseen oikein mukavasti irrallaan perässä, ettei tarvitse onneksi kumpaankin käteen ankkuria ottaa.
Kärrejäkin ollaan vähän käyty nykimässä, aina kun itseä on sattunut laiskottamaan. On se niin paljon helpompaa pyytää perästä kun selästä, ei tule olleskaan tuskahiki:)

Saila

perjantai 12. elokuuta 2011

Reissussa

Torstain vapaan kunniaksi pakattiin hevoset koppiin ja otettin suunnaksi Mikkelin klinikka. Veikko ei olisi halunnut mennä koppiin mutta onneksi Timo näytti hyvää esimerkkiä ja saatiin VJ:kin traileriin. Ihan kesäkelissäkin kahden ison hevosen kuljettaminen ei ole niin kivaa kuin luulisi. Autokin on aika kovilla mutta hyvin päästiin perille. Kumpaiseltakin raspattiin hampaat jollain uudella sähköraspilla mikä oli aikas hurjan näköinen vempele näin omaan silmään. Asiallisessa tokkurassa oli kumpikin joten mitään ongelmia ei tullut. Lääkärinä oli Leena Sinnemaa ja oltiin tyytyväisiä raspaukseen. Tuntui raspaavan hyvin ajan kanssa ja käyvän hampaat läpi yksitellen. Tulee varmasti käytyä joskus uudelleenkin. Kotio ajeltiin yhden mutkan kautta kun käytiin vähän kylässä mutta hyvin sujui kotimatkakin vaikka ei nenän eteen heinää saaneetkaan.

Saila

maanantai 8. elokuuta 2011

Match Show Lappeessa



Käytiin Timon kanssa näytillä Lappeen ravinuorten match show:ssa. Paikalla oli paljon poneja ja muutama hevonen meidän lisäksi. Tein taktiset ja pesinkin poitsun vasta paikan päällä. Viimeisinä kun oltiin niin ehti kivasti kuivuakin ennen omaa vuoroa. On noi raviksen pesukatokset vaan niin käteviä. Timo oli vähän uninen ja kehässä olisi saanut olla vähän säpäkämpi niin olisi irronnut varmaan paremmat kommentit mutta oli Timo silti oman luokkansa voittaja ja BIS kehässä kolmas. Ihan mukavasti siis meni.


Samalla kun radalla oltiin niin käytiin tietysti ihan radan puolellakin. Jenna ja Vilma ajelivat poneilla hiittiä, myö Timon kanssa mentiin myös siinä sivussa ja vähän keskus viheriölläkin. Oli aikas hyvän tuntuinen ja ajoittain reipaskin.



Saila