keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Hankitreeniä

Voi,voi tätä lumen määrää! Ei meinaa hevostenkaan nelikko enää vetää. Timo ja Tauno pärjäävät vielä mutta Niilon ja Jusun jalat alkaa loppua kesken. Minihepat menee maha hankea viistäen. Nyt ollaan maastoiltu melko rauhallisesti. Joka polulla je metsätiellä on niin paljon lunta että menee kahlaamiseksi koko lenkki. Myös illalla suoritettavat liikutukset on pakko tehdä pellolla jossa lunta enemmän kuin riittävästi. Kenttä on siinä kunnossa ettei siihen ole asiaa, jos ei välttämättä halua rikkoa hevosen jalkoja.

Tänään kunnan elukkatohtori kävi rokottamassa Timon. Poitsu käyttäytyi kuin mallioppilas. Voi kunpa käyttäytyisi aina. Oli taas repinyt heinälaatikon etuseinän irti paremman tekemisen puutteessa. On se kumma kun heinät loppuu niin tuhoaminen alkaa välittömästi. Milloinhan tuo Timon korvien väli alkaisi kehittyä..? Montakohan vuotta pitää vielä odottaa lapsen kasvamista:) Meinaa vaan huumori loppua kun pitää hajottaa kaikki. Karsinassa killuva lelupallo saa kyllä roikkua aivan rauhassa. Timoa ei voisi vähempää kiinnostaa mokoma pallo.

Iski taas tuskastuminen. Löysin wahlstenilla käydessä ihanan high-neck toppaloimen joka oli poistohintaan. No eihän se pirun loimi mennyt päälle alkuunkaan. Kun loimen laittoi oikeaan kohtaan niin etuosa jäi 30cm vajaaksi. Eihän se mokoma olisi mennyt kuin jollekin rimpulalle pitkä selkäiselle lämpöselle. Ikinä mie en saa mitään kivaa kun mikään ei mahu päälle. Onneksi on olemassa satulahuovat! Ne käy vaikka olisi minkä kokoinen kopukka:D

Saila

1 kommentti:

  1. Loimiongelma äiteelläkin. Suomalaiselta Grandeurilta sain vielä paksun toppaloimen syksyllä, mutta siellä ei ollut jäljellä kuin punaista, jossa vaaleanpunaiset reunat. Ei taida ihan Timon väri olla : ). Englannista olen tilannut Big Horse Shopista vuorelliset sadeloimet. Molempien paikkojen loimet sopivat heittämällä päälle, toisin kuin muut Suomesta ostamani loimet, joita on joutunut muokkaamaan sopivammaksi milloin mistäkin kohtaa.
    Onnea etsintään!
    Terveisin Satu ja Kaole-muori

    VastaaPoista