perjantai 11. maaliskuuta 2011

Toosi liuukasta

Taas on vierähtänyt pari viikkoa etten ole huomannutkaan. Kelit on muuten olleet kivat mutta tuuliset+ pirun liukkaat tiet. Timo keijukainen meinaa vallan lähteä lentoon tuolla maastossa. Kaikki jännä on vieläkin jännempää tuulessa heiluen. Mutta hikeä on otettu pintaan, mikä taitaa olla tärkeintä. Itsekin on tullut välillä lenkkeiltyä pientä ponia perässä hinaten. On vaan hieman hankalaa vetää reilua 700kiloa perässä omat tossut tien päällä luistellen. Joutuu välillä muistuttamaan että eteenkinpäin voisi kävellä. Timon mielestä kun maisemien katselu ja haaveilu on paljon kivempaa iltalenkkeilyä kuin reipas kävely.

Viikko sitten jouduin ryhtymään tosi toimiin. Meidän kengittäjä on sairaslomalla joten ei auttanut kuin tusata itse. Etujalat sain laitettua vähän ärräpäitä päästellen mutta kuitenkin. Takakintut saa toinen seppä tulla laittamaan. Niihin en puutu, kun nojaa niin pirusti. Tekisi mieli vetää jollain vinssillä Timo kattoon niin johan helpottaisi:D Hieman hankalaa tosin käytännössä...

Saila

1 kommentti:

  1. Ota pätkä leveästä vahvasta vyöstä tms. ja laita lenkki kiinni vuohiskuopan ympärille. Lenkkiin kiinni riimunnaru tai vastaava. Etusia kengittäessä: kun etunen on ylhäällä, avustaja pitää riimunnarua kireällä hevosen toiselta puolelta, naru hevosen selän yli, takasissa naru kierretään jonkun takana olevan tolpan takaa ja avustaja pitelee narua kireällä. Onpas hankala selittää sanoin, mutta keventää huomattavasti kengittäjän taakkaa : )
    Terveisin
    Satu ja Kaole

    VastaaPoista