keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Kerrankin kivat hevostelukelit!

Nyt on ollut aikas mainiot ilmat tähän urheiluun. Lunta on tullut pikkuhiljaa ja jopa pysynyt toistaiseksi maassakin. Saanut ottaa vähän reippaampia pätkiäkin maastossa kun ei ole tiet kivikovia. Reellä ajostakin jo tuossa vähän haaveilin mutta vielä en saanut aikaiseksi kun siihen taitaa tarvita kaverin pitämään perähevosta. Lahoon rekeen kun en uskalla perähevosta sitoa. Kuulostaa varmaan tosi fiksulta lähteä ajelemaan puolilaholla reellä...mutta niin ne taitaa muutkin ajella:D

Tänään juoksutin piitkästä aikaa kummankin kopukan. Pelloille kun ei ole ollut mitään asiaa lokakuun jälkeen. Timo ei jaksanut ottaa kierroksia yhtään ja koko ajan sai hoputtaa eteenpäin kun taas Veikko porskutti tukka töröllä lumi pöllyten.

Iskä on pitänyt pari päivää nuotiota roskia poltellen. Sinne tuli sitten työnnettyä yksi parirekikin jotta saa helpoiten vanhat puut pois ympäriltä. Ehkä niihin joskus rakentuu uudet..? Voisi sitten vaikka joskus ajatella ajavansa huvin vuoksi pari pölliä metästä jos löytyy muutkin tarvittavat nippelit ja nappelit.

Saila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti