lauantai 18. helmikuuta 2012

Hankea, hankea...

Aikas kivat kelit ollut viimeisen viikon ajan. Hepat on liikkuneet taas normaalisti 4-5 kertaa viikossa rokotusloman jälkeen. Aikas hikistä touhua on talvikarvassa liikuskelu noille hepoille mutta kuivuuhan ne ajan kanssa kun paketoi hyvin loimiin. Timo on ollut sopivan reipas loman jälkeen, taisi tehdä hyvää lomailla kokonainen viikko. Kiva ratsastaa kun ei tarvi koko ajan tuupata. Ja hangetkin on nyt oikein mainiot porskuttaa menemään.

Veikko otti sitten yhtenä päivänä asiakseen pilkkoa aitaa. Ei näyttänyt viihtyvän siellä yksinään ja päätti sitten tulla läpi. Juoksi läheiselle pellolle missä olin ratsastamassa Timoa ja juoksi sitten Timon perässä jonkun aikaa. Tuli papparaiselle tuplalenkki, haha! Mistä lie keksi moisen kun ei ole aiemmin läpi tullut. Sähköstäkään kun ei apua ole, nojailevat ihan tyynesti toppaloimet päällä lankaan, eikä tunnu missään:D No eihän siinä muu auttanut kun parsia aita kasaan.

Tänään ajatuksena mennä ajelemaan reellä jos saan jostain seuraa niin kulkee tuo Veikkokin mukavammin mukana. Vielä kun saisi kuvaajan paikalle niin hyvä olisi. On nimittäin niin täydellinen postikorttikeli.

Saila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti