perjantai 25. lokakuuta 2013

Virta on, virta OFF!

Timolla on ollut taas kovin vaihtelevasti virtaa. Saattaa keskes koulukiemuroiden syttyä ja 10min päästä on taas ihan tahmea. Samaa tehnyt myös maastossa. Enemmän on kuitenkin ollut laiskanpuoleista tuo meno viime viikkoina. Kentällä pari kertaa irtojuoksuttanut ja lopputuloksena minulla on hiki, hevosella ei..! Hevostelun puolesta kelit on olleet aikas mukavat, lukuun ottamatta vähän kovaksi jäätyneitä teitä alkuviikosta.

On se aika vuodesta kun saan itselleni harmaita hiuksia vahtiessa tuleeko talvi, eikö tule!? Kenttä olisi lanattava melkein joka käytön jälkeen jos haluaa pelata varman päälle, ettei se pääsisi jäätymään. Timosta jää kuitenkin sen kokoluokan jäljet jotta jos ne poterot ehtii jäätyä niin alkutalvesta muhkuraisen kentän käyttö on hanurista.

Molemmat hevoset olisi nyt laitettu hokkikenkään, joten sen puoleen talvi voi vaikka tullakin. Kaivoin esille viime talviset vanhat kengät joissa jo valmiiksi kulahtaneet hokit. Pitäähän ne käyttää loppuun asti;) Pellollakin ollaan jonkun verran hevosia liikuteltu ja siellä ei kyllä enää kestäisi kunnolla pystyssä ilman nastakenkiä, pelataan siis varman päälle eikä panikoida ensilumen saapuessa.


Saila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti