keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Melkein kesä!

Kevät on hujahtanut niin nopeasti kaikenlaisia pihahommia tehdessä. Hevosia on päässyt liikuttamaan melko normaalisti vähäisten routavaurioiden johdosta. Viikon verran meillä oli kuitenkin traileri lainassa ja käytiin viikon aikana neljä kertaa radalla liikuttamassa hevoset. Keskusnurmi oli todella hyvässä kunnossa ja kelikin kun on ollut kuiva niin ei tarvinnut pelätä liukastumisia.

Timo pääsi myös työhevosen hommiin pari viikkoa sitten. Ajettiin puita metsästä melko läheltä kotia parina päivänä. Aika hyvin suju homma. Aluksi oli vähän malttamaton kuormaa tehdessä kun kuuli Veikon hirnuvan kotona mutta tasottui kyllä. Kuormia kotiin ajaessa otti pariin otteeseen pienen pyrähdyksen kun yritti lähteä kuvaajan perään joka juoksi pellolla ja toisella kerralla säikähti Liljaa joka rymisteli metsästä. Sitä hieman ihmettelin koska Timo ei maastoillessa säpsy Liljan rymistelyistä.

Hevoset sai kesätennarit alle pääsiäisen tienoilla ja käytiin Mikkelin klinikalla hammashuollossa viikko sitten. Nyt on taas sileä purukalusto niin kelpaa mennä laitumelle läskistymään. Eläinlääkäriltä tuli hyvää palautetta hevosten kunnosta, sanoi että harvoin näkee enää näin hyvännäköisiä hevosia jotka on vain harraste käytössä ja pihakoristeina. Veikkoakaan ei kuulemma uskoisi yli 20kymppiseksi. Sutjakoita ja lihaksikkaita. Mutta eipä ole kauaa kun pääsevät vihreelle. Ajattelin nimittäin ihan lähipäivinä  aidata ensimmäisen läntin pihalta jotta pääsevät treenaamaan "syömistä" :D

Saila

1 kommentti:

  1. Moi! Ollaan tulossa mökille siihen teidän tien toiselle puolelle kesäkuun lopussa viikoksi ja toiveissa olisi saada myös oma poni mukaan lomalle. Olisiko ollut mahdollista majoittaa teille poni viikoksi korvausta vastaan?

    Otattehan yhteyttä, jotta tiedän mahdollisesti kysellä paikkaa myös muualta :-)

    Nooratalka@gmail.com

    VastaaPoista