maanantai 18. toukokuuta 2015

Maukasta vihreää, mikä sen parempaa?

Kevääseen ollaan päästy ja kohta vietetään jo juhannusta. Kevään olennaisin juttu on varmasti laitumien teko ja vihreään totuttelu. Pojat on syöneet pihanurmikkoa jo pari viikkoa ja siinä ohessa lennelleet myös vähän pitkin pihaa ilmapallon lailla. Kova tuuli, äkäinen/nälkäinen hevonen ja yksi väärä sana sille oli huono yhdistelmä jonka lopputuloksena Timo juoksi pihalla kuin päätön kana. Syöttelin ruunia narusta viikko sitten illalla ja kokemuksena se vastasi ilmapallon pitelemistä mikä sinkoilee tuulen mukana aivan holtittomasti:D siis Timo, Veikkoa taisi enemmän mietityttää "miksi hillua kun on ruokaakin tarjolla?"

Eilen rakenneltiin ensimmäinen laidunlohko ja toiseenkiin saatiin tolpat paikoilleen. Myöhemmäksi jää vielä pahin, iso metsälaidun kaikkine nokkosineen ja rehottavine pajupuskineen:/ Tulisi nyt vain lämmintä niin saisi työntää hevoset kokonaan peltoon. Timo on aina tähän aikaan mielettömän kärttyinen kun tuota vihreän syömistä rajotetaan vaikka sitä jo reilusti kasvaisikin. Ihan kuin eläisi 4v lapsen kanssa joka vetää itku-potkuraivarit joka asiasta joka ei mene oman mielen mukaan!

Timon liikutus on on vieläkin ollut pelkkää narusta kävelyttämistä 7-11km lenkkejä. Kärryttelyyn siirryn kun sattuu eksymään joku kyytiin. Laiska ei jaksa valjastaa itseään varten kun omatkin jalat alta löytyy:D Tarhassa se irrottelee jonkun verran ja ei kyllä kipeältä näytä. Katsellaan...

Saila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti