keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Kesäkengät alle ja menoksi!

Kevät on saapunut ja Timo sai viime viikolla alleen kesäkengät. Parissa erässä jouduin taas kengityksen suorittamaan kun tuo selkä poloiseni tuppaa kärsimään kyseisistä toimista. Tällä kertaa kengitin takapään reilu 30cm korkean pöllin päällä. Tämä systeemi toimi mainiosti ja piti jalkaa paikallaan todella hyvin. Joskus aiemmin olen käyttänyt yhtä toista "penkkiä" mutta se on hieman liian korkea, jolloin yrittää nyhtää jalkaa pois.

Kentällä ollaan päästy nyt menemään pari viikkoa ja on kyllä pitkästä aikaa kiva vähän koulukiemuroita pyöräytellä kun talvella taisi tulla lähemmäs parin kuukauden tauko. Timo vaatii mataline etusten liikkeineen todella tasaisen pohjan niin silloin ei möykkyisellä lumi/jääpohjalla juuri kummosia tehdä. Maastossa ollaan lisäksi käyty ihan normaalisti, tosin nyt pääsee jo vähän menemäänkin kun tiet alkaa olla ihan ok. Paikoin vielä on routakuoppia mutta pitää vaan  muistaa missä niitä on. Pari vähän vauhdikkaampaakin lenkkiä ollaan päästy menemään, sen verran rapiasti mentiin viime viikonloppuna että laukkapätkän jälkeen tädin naama olikin vaihtanut väriä punertavasta täysin valkoiseksi. taisi olla turhan kylmää kyytiä. Kevättä rinnassa vanhallakin ruunalla:D

Tallin tammalle etsin satulan ja nyt on paljon miellyttävämpi mennä kuin on oma sopiva penkki, Satunnaisesti sillä on käytetty Vävyn satulaa ja pääosin menty terapiavyöllä. Nyt ei tarvitse enää, kivvoo!

Huomisen ohjelmassa olisi tarkoitus aloittaa tarhojen siivous. Hilma on kivasti tehnyt kaikki yhteen vuoren kokoiseen kasaan mutta ruunat onkin sitten levitelleet kaikki pitkin tarhaa. Elämäni mieluisimpia asioita onkin hyöty/pakkoliikunta ja nyt toiveissa huomiselle siis poutakeliä ja olematonta tuulta!

Saila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti