keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Mallikäyttäytymistä

Timo on ollut oikea mallioppilas monta päivää. Maanantai iltana oli pilkkopimää joten liikunta jäi rauhalliseksi. Viritin ohjasajo vermeet niskaan ja ei kun kentälle. Käynnissä taivuttelin, vähän väistöjä ja peruutuksia. Ravissa pientä ympyrää ja kahdeksikkoa. Muutama pysähdys ravista meni super mallikkaasti. Lopuksi maastakäsin juttuja Timo irrallaan. Seurasi hyvin myös ravissa ja teki kaiken muunkin minkä pyysi. Keskittymisestä siis täysi kymppi.

Tiistaina valjastin poitsun kärrien eteen. Lähdettiin köröttelemään illan hämärtyessä. Tänään mentiin reipas tunnin lenkki, paljon rentoa hölkkää. Taklattiin loppulenkistä useita auraustolppia kun oli jo sen verran pimeää. Timonkaan mielikuvitus ei jaksanut tänään lentää vaikka pimeässä voi olla jos jonkin moisia örkkejä vaanimassa hevospaistia. Itse sen kun istuskelin vain kyydissä ja ajattelin että onpas kivaa omistaa täysjärkinen hevonen:) Tekee harrastuksesta helppoa.

Tänään Timo sai viettää vapaa päivää. Vein ph:t katokseen ja toin ruunan rupukoille lämmintä vettä. Hyvin upposi napaan pari ämpärillistä. Höpöttelin mukavia ja häivyin paikalta.

Saila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti