keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Ihan kuin Siperiassa...

Aamulla mittari näytti 30asteen rapiaa pakkasta. Ei paljon ole haluja tehdä mitään tuolla ulkona. Timo on ollut muutenkin helpolla. Rokotuksen jälkeen lomaili vajaan viikon ja viime viikon liikkui hyvin kevyesti miun työkiireiden takia. Hikoillaan sitten kesällä koko talven edestä:) Mihinkäs meillä on kiire..?

Timo täystuho on ollut taas vauhdissa. Paukkasi taas yhtenä kauniina päivänä väliaidasta läpi. Aamulla ja illalla hevosia pukiessa ja riisuessa on hyvin ehtinyt väliseinän yli iskeä hampaansa Taunon kaulakappaleeseen. Kun on mahdollisuus nyhtää kavereiden kuteita niin Timo ottaa heti tilaisuudesta vaarin. Taunon suolakivikin oli viskottu alas telineestä. Kaikkea se iso hevonen yltääkin tekemään.

Eilen käytiin iltäkävelyllä kuutamon valossa. Koiranulkoiluttajilta tuli taas komenttia meidän erikoisesta lenkkeily tyylistä. Normaalit ihmiset kun ulkoiluttaa koiria narussa. Tallille tultaessa tehtiin vielä pihalla maastakäsin juttuja. Timo oli hyvin hereillä ja teki kiltisti kaiken pyydettävän. Palkitsin raapimalla läpi koko jouhikuontalon, tykkäsi.

Saila

1 kommentti:

 1. Hei Timo ja Timon ihmiset!

  Kaole-muori täällä kyselee kuulumisia, kuinka on poika maailmalla pärjännyt?
  Ei saa tuolla lailla ihmisten tavaroita särkeä, voi tulla tukkapöllyä!
  Mistä lie moisen tavan olet oppinut, et minulta ainakaan.
  Kiva oli yhteisten tuttavien kautta löytää tämän blogi, täytyy alkaa pitää sinua silmällä : ).
  Terveisin
  Kaole-muori

  VastaaPoista