keskiviikko 24. elokuuta 2011

Syksy saapuupi...

Kesä taitaa olla nyt aika finaalissa. Toivotaan että saataisiin vielä syksyn aikana edes muutamia kauniita päiviä jolloin voisi nauttia pitkistä maastolenkeistä ja kuivista kengistä... Lähipäivinä tullut vettä enemmin ja vähemmin, eli ottanut myös pattiin enempi ja vähempi. Mutta kaipa se kuuluu asiaan ja tähän hevostelun arkeen. Joka vuosi vaan tuntuu tuo uintikausi loppuvan liian lyhyeen. Tosin ehkäpä siitäkin touhusta menisi kyllä hohto jos kuukausi tolkulla puljattaisiin..?

Tempastiin Jennan kanssa ja ilmottauduttiin centered riding kurssille lokakuulle. Kurssi on hubsilla ja tarkoittuksena osallistua sunnuntaina 16päivä. Kyllä saa kansa viihdettä kun katsoo miun ja Timon letkeää liikehdintää maneesin pitkillä sivuilla:D Tarkoituksena nyt olisi lähinnä lähteä hakemaan vinkkejä perusratsastukeen, eteenpäin pyrkimyksen lisäämiseen ja tasaiseen tempoon+tietysti jotain kommenttia omasta istunnasta olisi mukava saada. Sinin on ehdottomasti tultava kameran kanssa paikan päälle niin saadaan hyvää ja halpaa viihdettä sitten kotia katsottavaksi. Voi aavistuken verran nimittäin pokka repeillä:D

Pari viikkoa on vierähtänyt ihan maastoilemalla ja vähän ollaan lenkillä käyty. Aika tuskaiselta tuntuu tuo juokseminen kun perässä roikkuu puntti joka hyytyy jokaiseen ylämäkeen. Veikko juokseen oikein mukavasti irrallaan perässä, ettei tarvitse onneksi kumpaankin käteen ankkuria ottaa.
Kärrejäkin ollaan vähän käyty nykimässä, aina kun itseä on sattunut laiskottamaan. On se niin paljon helpompaa pyytää perästä kun selästä, ei tule olleskaan tuskahiki:)

Saila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti