keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Vielä laitumella

Sain aikaiseksi purkaa vähän laitumia ja virittelin vielä yhden pienen läntin syötäväksi etupihalta. Sitten alkaa olla laiduntamiset tältä vuodelta laidunnettu. Saavat siirtyä tarhaan lähipäivinä ja pääsevät sitten vielä päiväsaikaan pellolle.

Lähiaikojen maastolenkit on suuntautuneet kylälle päin ja muutama 15km tuli tehtyä. Sunnuntaina annettiin vähän kärrikyytiä naapurin rouvalle kun sattui sopivasti paikalle. Kovin oli tyytyväinen näin erikoiseen kyytiin. Ei sitä jokainen olekaan ottanut hevoskyytiä moisella yhdistelmällä ja vielä setolkkakello soiden. Maanantai iltana oltiin reteitä ja väänneettiin Jaanan kanssa koulua pellolla. Kumpainenkin teki ihan mukavasti töitä ja puhtiakin jopa tuntui olevan. Timo tuntui aikas tosi notkialta ja pehmeältä. Näinköhän innostuisi tänään jatkamaan vai lähteäkö laiskana vaan maastoon..?

Jenna innostui ilmoittamaan itsensä Veikon kanssa ratsuniemen kouluntuuppaus kisoihin 24päiväksi. Harmi kun on lauantai päivä niin en pääse kannustusjoukkoihin. Timo saapi jäädä kotio huutamaan, kai sille on tuotava poni kaveriksi. Hekla saa toimia taas seuraponina.

Saila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti