maanantai 19. syyskuuta 2011

Urheilua raviradalla

Sunnuntain sää oli niin mahtava että päätettiin vielä illalla pakata hevot traileriin ja posottaa radalle. Timo pääsi testaamaan ensi kertaa uusia kuljetussuojiaan jotka löysin hyvällä tuurilla. On se kiva kun joku viitsinyt valmistaa mörssäri kokoakin:)

Ratsastettiin ensin keskus nurmella mikä oli ihan hyvä mutta himpun liukas. Tein jonkun verran töitä että sain Timolta oikean laukan ja sekin tuli kettuillen pukkien kera. Oli aika reipas ja ryhtikin löytyi mukavasti jostain. Väistöt ja siirtymiset meni kivasti. Porhallettiin radalla pari kierrosta laukkaa ja lopuksi vielä nurmella kevyttä ravia + loppukävelyt. Sitten pestiin hevot putipuhtaiksi ja kuorrutettiin kiillokkeella. Katsotaan jäikö syksyn viimeiseksi pesuksi..? Piti viskata yöksi oikein takit niskaan kun olivat vähän vielä kosteita ja keli lähenteli jo nollaa.

Tänä aamuna kävin riisumassa takit haikein mielin tokaisten hei,hei puhdas Timo. On se kummallinen tuo sää, nyt kun miun puolesta olisi saanut sataa vettä niin paistoi aurinko. Niin en viitsinyt jättää päällekään. Suihkin sitten vielä toisen kerroksen silikonia pintaan.

Saila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti