perjantai 25. toukokuuta 2012

Raviradalla

Nyt on sitten käyty radalla useampaan otteeseen. Tiistaina sekä torstaina pakkasin koput traileriin ja ajelin ravikselle. Tiistaina Jenna tuli ratsastamaan Veikon ja mie menin Timolla. Ratakin oli aika hyvä, joten otettiin siinä 2½ kierrosta laukkaa. Keskusviheriöllä sitten väännettiin vähän koulukiemuraa. Radalla kumpikin jaksoi ihan mukavasti ja nurmellakin menivät aikas kivasti. Timo jaksoi tehdä parit tosi kivat ravilisäykset ja temponvaihtelutkin meni ihan nappiin. Vielä kun saisi Timon kaaliin mitä tarkoittaa oikea laukannosto niin kiva olisi, mutta ehkä kaikki aikanaan. Vasen on helppoa kuin heinän teko mutta oikea takkuaa ja pahasta. Olisi se magian näkönen jossain kouluradallakin pyörittää helppoa C:tä kun vaan osais laukata:D No minkäs mahat kun sitä ei vaan ole valmistettu laukkaamaan. Pysytään siis vaan noissa kärryttely jutuissa.

Torstaina Sini tuli toiseksi ratsastajaksi. Tänään rata oli taas yhtä huono kuin lauantaina joten mentiin siinä vain vajaa 1½ kierrosta, muuten sitten viheriöllä taivuttelua lähinnä. Vaihdettiin hevosiakin lopuksi niin Sinikin joutui ihan urheilemaan. Veikon kanssa kun pääsee liian helpolla, Timoa joutuu polkemaan eteenpäin aikas paljon enemmän:D

Kohta alkaa olla etupiha syöty, makeimmat kohdat on syöty ihan mullalle mutta paikka paikoin on vielä tosi paljon syömistä. Ainahan ne jättää hylkylänttejä, täytynee vaihtaa lampaisiin:D Mitähän täti tuumaisi kun vaihtaisin pojat lampaisiin ja sanoisin että "nää on paljon kätevämpiä!". Se on laitettava laitumelle langat niin pääsevät sitten sinne kun tulee lisää seuraa kuun vaihteessa. Hieman rupeaa nuo lentoöttiäisetkin ahdistamaan elämää. Timoa on tikattu jo aika lailla mutta Veikolla ei syötyjä kohtia ole lainkaan. Ei auta kuin koittaa elää niiden kanssa kun ei niistä täysin eroonkaan pääse!

Saila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti