lauantai 25. toukokuuta 2013

Vihreäää...

Pelloilla pukkaa niin paljon vihreää että saas nähdä kuinka hepat ehtii niitä edes tuhota. Etupihalla ovat syöneet päiväsaikaan ja yöt ovat viettäneet tarhassa. Kokonaan laitumelle olisi ajatus siirtää mahdollisesti alkuviikosta. Tänä kesänä meille ei vieraita laiduntajia ole tulossa omasta päätöksestäni joten syöminen ei varmasti lopu syksyyn mennessä. Mokomat lentävät elukatkin ovat saapuneet ja kiusanneet hevosia jo monena iltana. Veikko ei niin herkkä niille ole mutta Timolla on jo mahan alusta ja rinnuksia syöty ihan verille asti:(

Ensi viikolla olisi sitten lähtö Kouvolan klinikalle. Kuvataan Veikon jalka mikä vieläkin aavistuksen turvottelee ja raspataan molemmilta hampaat. Veikko on edelleen liikkunut siis vain narusta 3-4krt viikossa reilusta tunnista 1½ tuntiin. Viime sunnuntaina jouduin sitä kyllä vähän kentällä pöllyttämään irrallaan kun karkasi eikä antanut kiinni. Käytössä oli siis väsytystekniikka. Mutta heti huomasi jalassa reippaamman "käytön". Katsotaan sitten mitä käyttö on jatkossa.

Timon kanssa on myöskin kävelty narusta ja pari kertaa viikossa menty kentällä. Kun saisi aikaiseksi niin kävisi kaivamassa Timon kärryt talviteloilta niin voisi ajella voimaa. Veikko voi hyvin köpötellä perähevosena.

Saila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti