keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Klinikalla

Tiistaina kävästiin Kouvolan klinikalla vähän tutkittavana. Timo ei juuri reissusta stressannut. Hampaat raspattiin ja sekin meni oikein mukavasti ilman rauhoittamista. Hammaslaatu oli kuulemma oikein kova ja niitä tovin saikin raspata että niistä sai jotain irti. Taaimmissa hampaissa oli piikkejä ja reunimmaisissa etuhampaissa ns. koukut. Mutta kyllä nyt on siliät pureskella makoisaa vihreää.

Veikolle tehtiin oikeaan etujalkaan taivutuskokeet, jänteet ultrattiin ja ruununraja kuvattiin. Muutosta oli vähän joka paikassa. Varsinaista rikkinäistä kohtaa jalassa ei ole mutta hankkarin yläpää on aavistuksen reagoinut ja kehärenkaassa oli jonkinlainen ylimääräinen kohouma. Se on nyt siis se vanhuus mikä iski, alkaa haperoitua paikat, mutta kai se on 20vuotiaalle jo normaalia. Eli iän aiheuttamaa rappeumaa. Hoidoksi määrättiin säännöllistä liikuntaa kävellen seuraavat 2kk ja uittoa heti kun veden lämpötila on riittävä. Loppukesästä sitten aloittaa ravailut ja katsoa kuinka reagoi.

Reissu meni ongelmitta ja oikein mukavasti matkustaen EI ilmastoidussa autossa, tuli siis saunottua samalla:D Klinikalla jouduttiin hetki odottamaan Veikon heräämistä kun oli niin tokkurassa. Ei uskaltanut laittaa traileriin niin raatona kun meinasi tutkiessakin kaatua, sammua siis pystyyn. Trailerissa on ikävämpi ruvata könyämään ylös. Herrahan kun ei tietenkään antanut raspauttaa hampaitaan ilman pieniä nokosia. Pakkopilttuussa teki ihan pienen paniikkihypynkin kun oli niin mahdottoman jännittävää moiset tutkimiset vaikka Timo seisoi vieressä kuin itse tyyneys.

Eikä muuten ollut yksi eikä kaksikaan ihmistä jotka kysyivät varikolla Timosta että "mikä se tuo on???" :D
On se jännä kapistus:)

Saila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti