maanantai 28. heinäkuuta 2014

Pirulliset paarmat ponien riesana!

En muista milloin olisi ollut niin paljon paarmoja kuin nyt on. Hevoset on välillä ihan raivohalvauksen partaalla niiden kanssa. Myrkyt ym vähän helpottaa mutta vain hetkeksi, huoh. Ajatuksen olisi rakentaa laitumen portin viereen paarma-ansa johon löytyi vinkki netin ihmeellisestä maailmasta. Katsotaan sitten olisiko siitä mitään apua, alkaa hermot olla ihan riekaleina!

Uimassa poitsut on käyneet lähes joka päivä "viilentämässä" syötyjä paikkoja. Timo on aivan paukamilla mahan alta ja ryntäistä, turpa on myös melko ruvella ja varmasti olisi silmän ympäryksetkin jos ei olisi huppua päässä. Veikko taitaa olla paksunahkaisempi kun sillä on rupia vain jalkovälissä. Liikuttelu on ollut hyvin vähäistä ja niin se saa ollakin kun käyvät kuitenkin uimassa. Vesi vaan tuntuu olevan jo niin lämmintä ettei se kauheasti viilennä!

Välillä olen ottanut hevoset sisälle pariksi tunniksi tai koko iltapäiväksi kun ei jaksa katsoa niiden kärsimistä pellolla. Kyllä ovat tyytyväisiä kun pääsevät sisälle torkkumaan kaikessa rauhassa ja mikään kiire sieltä ei tunnu olevan poiskaan:D

Saila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti