lauantai 30. tammikuuta 2016

Polanteista haaveillen!

Pakkaset loppui ja kivoja liikutuskelejä oli viikon verran. Nyt tuntuu että mennään taas sohjossa tai jäätiköllä. Ei kyllä mitään tolkkua tällaisessa talvessa kun lämpötila heittelee laidasta laitaan. Alan vakavissani miettimään harrastuksen vaihtoa johonkin mikä ei ole näin keli riippuvainen. Asiahan olisi toinen jos olisi maneesi tai traktori ja omat ajopaikat, mutta kun ei ole kumpaakaan niin ollaan täysin kelien armoilla ja kesällä verottaa kovat ja kiviset pohjat. Niin mikä tässä hommassa piti olla sitä kivaa? Tuntuu että en tee muuta kuin valita huonoja säitä ja niistä johtuvaa puutteellista hevosten liikutusta. Ärsyttää vain kun on ne hevoset siinä pihassa sitä varten että pääsisi ratsastamaan ja liikuttamaan näin myös itseään mutta lopputuloksena saa vain siivota karsinoita ja kävelyttää hevosia. Tuo tallihommien teko kun ei ole fyysisesti miulle mikään rasite niin siksi pitäisi päästä muutaman kerran viikossa ratsastamaan oikeasti, eikä matkustamaan matovauhtia maastoon!

No jos nyt jotain positiivista pitää tässä taas kaivaa jostain niin eipähän hevoset hajoa kun aina vaan kävellään!!!

Saila

5 kommenttia:

 1. Aika samoja fiiliksiä on täälläkin. Maneesille ei tahdo ehtiä, ja aina on heikko keli kentällä. Nyt aion mennä kokeilemaan, pysyttäisiinkö siinä pystyssö - jää lumen alla. Mutta kohta tuleekin taas plussajakso, ja sitten on sohjoa sohjon perään. Eipähän tule ainakaan treenattua kisoja varten, eli kisataan jos kisataan. Mennessä näkee.

  VastaaPoista
 2. Aika samoja fiiliksiä on täälläkin. Maneesille ei tahdo ehtiä, ja aina on heikko keli kentällä. Nyt aion mennä kokeilemaan, pysyttäisiinkö siinä pystyssö - jää lumen alla. Mutta kohta tuleekin taas plussajakso, ja sitten on sohjoa sohjon perään. Eipähän tule ainakaan treenattua kisoja varten, eli kisataan jos kisataan. Mennessä näkee.

  VastaaPoista
 3. Aika vaikeaksi on mennyt kyllä hevostelu näin harrastajalle!

  VastaaPoista
 4. Sano älä muuta. Mutta nyt kenttä on niin pehmeä, ettei ole enää liukas.

  VastaaPoista
 5. Sano älä muuta. Mutta nyt kenttä on niin pehmeä, ettei ole enää liukas.

  VastaaPoista