keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Mystistä ontumista

Huomenna olisi reissu Kouvolan klinikalle ohjelmistossa. Timo alkoi ontua sunnuntaina kesken lenkin kävellessämme hangessa. Oltiin sitä ennen ravattu ja laukattu hyvä pohjaisella tiellä ja kävelty reilun kilometrin verran kun huomasin että kaikki ei ole ok. Käveli epäpuhtaasti ja kun pääsimme takaisin auratulle tielle niin otin ravin nähdäkseni kuinka pahasti arkoo ja kyllähän se aika tavalla loikki, ontui siis ihan selkeästi. Lenkiltä tullessa myös leputti oikeaa etujalkaa katoksessa. Kopeloin koko jalan ja mitään hälyttävää en löytänyt. Jalka ei turvota mistään ja on ihan kylmä.

Maanantaina aamulla juoksutin pätkän pihalla ja oli edelleen ep. Soitin Kouvolaan ja mennään nyt sinne katsomaan mikä siinä voisi olla. Vähän epäilivät kavioluun murtumaa kun ontuminen alkoi kesken lenkin. Paisekin on mahdollinen mutta tuskin alkaa noin äkkinäisesti sillä meni alkulenkistä parempaa ravia kuin aikoihin ja meninpä sitä oikein ääneen kehumaankin että katsos kuinka kulkee kivasti. No ei kulkenu kauaa, juu:(

Eilen ihmeteltiin siinä pihalla jalkaa ja vähän tiellä pyrähdeltiin, näytti ihan hyvältä mutta myöhemmin illalla menin kentälle vielä kokeilemaan sen selästä ihmetellen että mites se nyt yhtäkkiä hävisi koko ontuminen. Eihän se ollutkaan, ontui ihan selkeästi ravissa ja käyntikin oli ep. Ehkäpä se päivällä oli ok kun oli ollut periaatteessa 2vrk levossa. Tiedä nyt noista sitten kun ei tässä mikään lääkäri itse ole. Jalka siis edelleen kylmä ja ylempääkin kopeloin löytämättä mitään erikoista.

Huomenna siis matkaan ja miun tuurilla mitään selitystä ei taas löydy ja tuliaisina tyhjä lompakko.

Saila

1 kommentti: